Antonio Conte službeno postao novi menadžer Chelseaja, talijanski izbornik potpisao ugovor

Ponedjeljak, 04. travnja 2016. 14:55 Napisao/la  SC

Conte momčad Chelseaja preuzima nakon EURO-a

Antonio Conte službeno je postao novi menadžer Chelseaja! Klub je objavio vijest da je 46-godišnji Conte u Londonu potpisao trogodišnji ugovor.

Conte momčad Chelseaja preuzima nakon EURO-a, kada izborniku talijanske reprezentacije istječe ugovor koji neće produljiti. Chelsea je izazov koji se ne odbija!

Guus Hiddink privremeno je preuzeo momčad nakon što je u prosincu Roman Abramovič smijenio Josea Mourinha. Hiddink je stabilizirao momčad aktualnog prvaka, još nije izgubio utakmicu, približio se plasmanu u Europsku ligu, ali svejedno odlazi.

Conte se afirmirao na klupi Juventusa, u razdoblju od 2011. do 2014 osvajao je prvenstva, u Ligi prvaka došao je do četvrtfinala. U kvalifikacijama za EURO Italija je igrala u skupini s Hrvatskom, Conte se plasirao u završnicu bez poraza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.