Antonio Conte preuzima PSG, Arsene Wenger smatra da je diskriminiran zbog godina

Ponedjeljak, 26. ožujka 2018. 18:15 Napisao/la  SC

Vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi ponudio je talijanskom stručnjaku 11,5 milijuna eura godišnje plaće

Antonio Conte
Antonio Conte

 

Antonio Conte iduće sezone mogao bi preuzeti momčad PSG-a.

Prema pisanju francuskih medija, vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi ponudio je talijanskom stručnjaku 11,5 milijuna eura godišnje plaće.

Javna je tajna da Conte odlazi iz Chelesaja na kraju sezone, trener aktualnog prvaka od početka sezone iskazivao je nezadovoljstvo sportskom politikom na Stamford Bridgeu.

Rezultati Chelsea nisu loši, momčad je u utakmicama protiv Barcelona pokazala zavidne mogućnosti, ali atmosfera je očito narušena.

Conte ima ponudu talijanskog saveza koji traži dugoročno rješenje na klupi reprezentacije, Luigi Di Biagio privremeno je rješenje.

Jedno je sigurno, Unai Emery bivši je trener PSG-a.

A Arsene Wenger ne želi postati bivši trener Arsenala unatoč velikom pritisku javnosti i navijača.

Zadnju titulu prvaka osvojio je prije 14 godina, Arsenal je trenutačno na tek šestom mjestu, a Wenger smatra da nije problem u njegovu radu nego u njegovim godinama:

- Što ste stariji, to ste više diskriminirani zbog godina. Prihvaćam da moraš preuzeti odgovornost ako su rezultati loši, možda sam naivan kada vjerujem da bi ljudi trebali više cijeniti što si učinio za Arsenal nego kako si odigrao zadnju utakmicu, kaže 68-godišnji Wenger.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.