Antoine Griezmann odlazi u Manchester United, Francuz postaje najplaćeniji igrač engleskog kluba

Četvrtak, 04. svibnja 2017. 19:32 Napisao/la  SC

Griezmann će zarađivati 280.000 funti tjedno, čime bi postao najplaćeniji Unitedov igrač i jedan od najplaćenijih u Premiershipu

Antoine Griezmann je, piše The Sun, pristao na uvjete Manchester Uniteda i gotovo sigurno, čim se otvori prijelazni rok, odlazi na Old Trafford. Tako bi ono o čemu se pričalo mjesecima, konačno moglo dobiti svoju potvrdu.

Griezmann će zarađivati 280.000 funti tjedno, čime bi postao najplaćeniji Unitedov igrač i jedan od najplaćenijih u Premiershipu. Francuz je, navodno, definitivno odlučio napustiti Atletico nakon poraza od Reala u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Osim toga, šefovi Uniteda su mu obećali da će dodatno osnažiti momčad i povećati mu ugovor nakon dvije godine, a transferu je kumovalo i veliko prijateljstvo Griezmanna i Pogbe.

I dok se Griezmann sve dogovorio s Unitedom, jedini problem mogla bi biti činjenica da, prema Francuzovom ugovoru, kupac mora isplatiti klauzulu od 105 milijuna eura u komadu, a ne na rate. No, Manchesteru to, tvrde engleski mediji, neće biti problem i samo čudo bi moglo upropastiti ovaj transfer.

Tablice omogućuje Sofascore