Andy Carroll pobjegao naoružanim napadačima, Slaven Bilić smatra da je napad planiran

Četvrtak, 03. studenog 2016. 16:35 Napisao/la  SC

Carroll  u potjeri koja je trajala dvadesetak minuta pobjegao u trening centar West Hama

Andy Carroll doživio je veliku neugodnost vraćajući se s treninga Essex, napadača West Ham Uniteda na cesti su presrela su dva motociklista od kojih je jedan u njega uperio pištolj.

 Carroll nije htio stati stao, u potjeri koja je trajala dvadesetak minuta pobjegao je u trening centar West Hama gdje je zatražio pomoć klupskog osiguranja i pozvao policiju.
 
Klub je potvrdio incident, a Slaven Bilić je rekao:

- Dobro je, baš sam razgovarao s njim o tome. Zastrašujuća je priča, ali on je OK. Kad sam čuo što se dogodilo, naravno da smo svi bili šokirani. Nekad čuješ da se takve stvari negdje događaju, ali daleko, ne u Engleskoj, pa smo bili u čudu: 'Ovdje? U Londonu? U Engleskoj? Kako je to moguće?!' Nažalost, moguće je... Vjerojatno nije bio slučajna meta. Lovili su ga 15-20 minuta, a ne deset sekundi, pa je taj napad vjerojatno planiran. Tim više je hrabar njegov čin. Vratio se u kamp i tada je potjera prestala, rekao je Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.