ANDREJ KRAMARIĆ PROTIV SUDACA

Nisam zadovoljan kako suci tretiraju Leicester City

Petak, 06. ožujka 2015. 21:56 Napisao/la  SC

Za nas su trebala biti dosuđena dva kaznena udarca protiv Manchester Cityja, kaže Kramarić 


Andrej Kramarić javno je ustao protiv engleskih sudaca, što vjerojatno neće dobro završiti po njegov džep i budući tretman na terenu i uredima engleskog saveza. Englezi ne vole javne rasprave o sucima, posebno kada ih potiču novaci u ligi:

- Za nas su trebala biti dosuđena dva kaznena udarca protiv Manchester Cityja, jedan na meni, jedan na Schluppu. Priznajem, moj kontakt s vratarom Hartom nije bio prekršaj za najstrožu kaznu, ali kada me je Fernando zaustavio prekršajem, to se dogodilo u kaznenom prostoru. Moram priznati da nisam zadovoljan kako suci tretiraju Leicester, rekao je Kramarić nakon poraza (0:2) na Etihadu.

Kramarićeva prva iskustva nisu loša, naprotiv:

- Igrao sam do sada protiv mnogih vrhunskih braniča u Premierligi i sa svakim se mogu nositi, ni jedan od njih nije neprelazan. Trebam još samo malo vremena da se naviknem na sve skupa, rekao je Kramarić koji je u siječnu došao iz Rijeke, gdje je uživao malo drugačiji tretman kod sudaca.

Leicester City nalazi se na začelju ljestvice s malim izgledima da će sačuvati premierligaški status.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.