ANDREJ KRAMARIĆ ISTIČE

Dat ću sve od sebe da odem u Francusku

Srijeda, 30. prosinca 2015. 00:13 Napisao/la  SC

 Najviše bih želio ostati i igrati u Leicesteru, sve su opcije moguće, kaže Kramarić


Andrej Kramarić nije bio u sastavu Leicestera, koji je protiv Manchester Cityja odigrao utakmicu bez pogodaka. Kramarić nije bilo ni na klupi u zadnjoj utakmici 2015. godine, lako je moguće da je zadnjih desetak minuta za Leicester odigrao protiv Liverpoola u 18. kolu:

- Ne pamtim da sam ikada ovako "glancao" klupu. Ali, s tim sam se morao pomiriti. Najveći smo hit prvenstva, Vardy i Mahrez zabijaju golove i nemam neke argumente za ljutnju. Moram strpljivo čekati priliku. Nisam razmišljao o odlasku, strpljiv sam i uskoro ću vidjeti što je najbolje za mene. Najviše bih, dakako, želio ostati i igrati u Leicesteru. Ali, sve su opcije moguće. Ne znam kakav je klupski stav, ni s kim nisam razgovarao o toj temi u zadnje vrijeme. Prije mjesec dana malo sam razgovarao s trenerom Ranierijem, ali nitko nije spomenuo posudbu. Leicester nikad u povijesti nije bio u situaciji da je ozbiljan kandidat za osvajanje naslova. Ne bih želio zvučati bahato, ali ako i ne budemo prvi, Liga prvaka nam nikako ne smije pobjeći, kaže Kramarić za Večernji list.

Kramarić zna da neće na EURO ako ne bude igrao:

- Dat ću sve od sebe da odem u Francusku, stoga uskoro moram povući neke poteze. Budem li razgovarao s čelnicima Leicestera o posudbi, vjerujem da će shvatiti moja razmišljanja i da je jedini razlog zbog kojeg bih eventualno napustio Leicester, pa makar i privremeno, to što želim otići na Euro, govori Kramarić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.