Alisson postaje najskuplji vratar svih vremena, Liverpool dovodi čuvara mreže Rome

Srijeda, 18. srpnja 2018. 14:44 Napisao/la  SC
Alisson
Alisson

 

Alisson Ramses Becker postaje najskuplji vratar svih vremena ako je suditi prema pisanju engleskih i talijanskih medija.

Liverpool je blizu realizacije transfera vrijednog čak 74 mil. eura, koliko bi Roma trebala zaraditi prodajom 26-godišnjeg brazilskog reprezentativca.

Poznato je da Jurgen Kloop traži zamjenu za mentalno potrošenog Lorisa Kaurisa, njemački vratar dvaput je katastrofalno reagirao u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

Kauris je u pripremnom razdoblju pokazao da nije prevladao frustracije iz finala Lige prvaka, i dalje iskazuje nesigurnost što je Liverpool nagnalo na hitnu intervenciju.

Nakon što je Salah produljio ugovor, jasno je da Liverpool iduće sezone ističe kandidaturu za titulu prvaka Premierlige.

Bez vrhunskog vratara to nije moguće.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.