TUČNJAVA U PARIZU Marseille pobijedio PSG, ružne scene i pet crvenih kartona

Ponedjeljak, 14. rujna 2020. 01:00 Napisao/la  SC

Crvene kartone odmah su dobili Kurzawa i Paredes (PSG), Amavi i  Benedetto (Marseille), uključio se VAR zbog kojega je Neymar dobio crveni karton

TUČNJAVA U PARIZU Marseille pobijedio PSG,  ružne scene i pet crvenih kartona

U 3. kolu francuskog prvenstva Marseille je u Parizu pobijedio PSG-a rezulatom 1:0, jedini pogodak postigao je Thauvin u 31. minuti.

Utakmica neće ostati upamćena po pobjedi ili pogotku nego po tučnjavi, pet crvenih kartona i ružnim scenama kojima je svjedočilo oko pet situća gledatelja na Parku prinčeva.

U završnici utakmice utakmica nabijena tenzijama otela se kontroli, sudac Jeremy Brisard nije mogao smiriti situaciju nakon što je podijelio čak 12 žutih kartona.

Dimitri Payet toliko je tijekom igre isprovocirao PSG-ove igrače da su zbog prekršaja na njemu žute kartone dobili Bernat, Paredes i Di Maria.

Andre Villas-Boas izvadio je Payeta iz igre u 77. minuti, tenzije se nisu smirile.

PSG je činio sve da izjednači, sudac je označio šest minuta nadoknade, u zadnjoj minuti nastao je kaos.

Počelo je kada je Amavi bez lopte udario Paredesa, na njega je nasrnuo Draxler, a Paredes se pridigao i zakucao ga u pod.

Uključili su se ostali igrači, svi su počeli naguravati jedni druge, u gužvi su letjele šake...

Sudac se izgubio u potrazi za onima koji su izazvali incident, na kraju su crvene kartone dobili Kurzawa i Amavi,

Crvene kartone odmah su dobili Kurzawa i Paredes (PSG), Amavi i  Benedetto (Marseille), uključio se VAR zbog kojega je Neymar dobio crveni karton zato jer je s leđa u glavu udario jednog igrača Marseillea.

Dok je izlazio s travnjaka, Neymar je sucu rekao da je rasist zbog čega bi mogao biti dodatno kažnjen.

Ćaleta-Car uglavnom je smirivao situaciju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.