Sportski direktor PSG-a Leonardo kažnjen s devet mjeseci zbog odgurivanja suca

Petak, 31. svibnja 2013. 09:03 Napisao/la  SC

Leonardo je kažnjen zbog odgurivanja suca Alexandra Castra nakon utakmice protiv Valenciennesa. PSG je ujedno uvjetno kažnjen i prijeti mu oduzimanje tri boda u idućoj sezoni ako dođe do sličnog incidenta

Brazilac Leonardo, sportski direktor PSG-a, kažnjen je s devet mjeseci zabrane obavljanja funkcija u nogometu zbog guranja suca. Naime, televizijska snimka pokazala je da se Leonardo sudario odnosno odgurnuo suca Alexandra Castra lijevim ramenom u tunelu prema svlačionici nakon utakmice protiv Valenciennesa 5. svibnja koja je završila rezultatom 1:1.

PSG je brzo reagirao i objavio priopćenje očekivano najavivši žalbu na ovu odluku. U priopćenju stoji da je kazna nepravedno visoka i francuski prvoligaš žalit će se na tu odluku.

PSG je ujedno uvjetno kažnjen zbog tog incidenta i prijeti mu oduzimanje tri boda u idućoj sezoni ako dođe do sličnog incidenta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.