Sergio Rico opet na Parku prinčeva, navijači PSG-a najavili poseban doček

Ponedjeljak, 23. listopada 2023. 15:16 Napisao/la  SC
Sergio Rico
Sergio Rico

Sergio Rico dolazi na utakmicu PSG-a, navijači pariškog kluba najavili su mu posebnu dobrodošlicu u 16. minuti utakmice Lige prvaka protiv Milana u srijedu.

Pričuvni vratar PSG-a prije četiri mjeseca doživio je tešku nesreću nakon što je pao s konja u El Rocíju i zadobio ozljede glave opasne po život.

Liječnici su se nekoliko tjedana borili za njegov život, kada se probudio iz inducirane kome počeo se čudesno brzo oporavljati od teških trauma.

Prije dva mjeseca predsjednik PSG-a Nasser al Khelaifi otputovao je u Sevillu kako bi mu osobno iskazao podršku cijelog kluba.

- Nadam se dobrim vijestima. Želim se vratiti što je prije moguće s momčadi. Moj krajnji cilj je vratiti se ove godine u biti s momčadi prije nego završi sezona, rekao je prije mjesec dana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.