Real Madrid želi Kyliana Mbappea već ovog ljeta, PSG mijenja poslovnu politiku

Utorak, 27. srpnja 2021. 10:12 Napisao  I. V.
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe prvog dana priprema za novu sezonu ponovio je da neće potpisati novi ugovor s PSG-om i da odlazi iz Pariza.

Francuski napadač naglasio je da ne želi inzistirati na prodaji ovog ljeta, spreman je maksimalno odigrati sezonu i idućeg ljeta otići kao slobodan igrač.

Takav stav poremetio je planove čelnika PSG-a, koji su Mbappeu pripremili novi ugovor kojim bi postao plaćen bolje nego Neymar, Brazilac zarađuje oko 34 mil. eura godišnje.

Očito je da novac neće presuditi, čini se da Mbappe želi otići u Real Madrid i ostvariti dječački san.

Budući da je Mbappe trenutačno najskuplji igrač na svijetu, čini se da PSG mijenja poslovne planove, donedavno su u klubu tvrdili da Mbappe nije na prodaju.

Prema pisanju Marce, Real Madrid je pokrenuo je operaciju dovođenja Mbappea već ovog ljeta, riječ je standardnom modelu kupvoine: posuba s pravom otkupa ugovora.

Rafael Varane otišao je Manchester United za 40 mil. eura što bi moglo olakšati eventualni transfer Mbappea ako PSG odluči zaraditi na najskupljem igraču na svijetu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.