PSG pokušava smanjiti cijenu Maura Icardija, Juventus čeka u sjeni

Subota, 09. svibnja 2020. 16:22 Napisao/la  SC
Mauro Icardi
Mauro Icardi

Paris Saint-Germain (PSG) namjerava od Intera zatražiti da produlji ugovor o posudbi Maura Icardija ili da smanji cijenu otkupa ugovora sa 70 na 50 mil. eura.

Francuski mediji spekuliraju da PSG želi svakako zadržati Icardija iako je argentinski napadač jasno rekao da više ne želi igrati za pariški klub.

Icardi je igrao jako dobru sezonu koja je prekinuta odlukom francuske vlade, odigrao je 31 utakmici i postigao 20 pogodaka u jakoj konkurenciji (Neymar, Cavani...).

PSG želi produljiti najam za godinu dana, posudba prve sezone stajala je 13 mil. eura.

Dojam je da PSG spekulira, jer želi preprodati Icardija najvećem Interovu rivalu Juventusu, Icardi nema ništa protiv.

Budući da Inter ne želi Juventusu prodati Icardija, inače vrlo bliski Juventus i PSG pokušavaju pronaći što jeftiniji način preprodaje.

Problem je klauzula u ugovoru o prvootkupu, Inter je ugovorio dodatnih 15 mil. odštete ako PSG odmah proda Icardija nekom klubu.

PSG sada nastoji smanjiti Icardijevu cijenu otkupa koju bi vjerojatno neizravno platio Juventus, dok bi pariški klub zaradio menadžersku proviziju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.