PSG odredio cijenu za najskupljega nogometaša svih vremena

Četvrtak, 28. travnja 2022. 10:59 Napisao/la  SC

Ostale su mi još tri godine ugovora i prestanite mi zviždati. Trebat će vam još dosta zraka, poručio je nedavno Neymar navijačima

PSG odredio cijenu za najskupljega nogometaša svih vremena

PSG je odredio cijenu najskupljega igrača svih vremena!

Neymar je sve bliže odlasku iz Pariza, oko Brazilca se stvorila toliko negativna atmosfera da bi njegov ostanak postao štetan za klub.

PSG je spreman pustiti igrača kojega je klasičnom malverzacijom platio 222 mil. eura što je najveća odšteta u povijesti.

Neymar je odštetu platio kao fizička osoba nakon što je 222 mil. eura zaradio potpisom ugovora s organizatorom SP-a u Kataru, Brazilac je fiktivno plaćen 222 mil. eura za promicanje svjetskog prvenstva čime je PSG izvrgnuo ruglu pravila UEFA-i.

PSG sada navodno traži 90 mil. eura za Neymara:

- Ostale su mi još tri godine ugovora i prestanite mi zviždati. Trebat će vam još dosta zraka, poručio je Neymar navijačima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.