PSG odlučio prodati najskupljega igrača svih vremena

Srijeda, 29. lipnja 2022. 00:46 Napisao/la  SC

Da su francuski mediji na dobrom tragu pokazuje objava Thiaga Silve, koji je Neymaru u utorak poručio da dođe u Chelesa i dokaže koliko vrijedi

PSG odlučio prodati najskupljega igrača svih vremena

Neymar odlazi iz PSG-a!

Svi francuski mediji prenose spekulaciju da je PSG odlučio prodati još uvijek najskupljega igrača svih vremena, Barcelona je zaradila 222 mil. eura na njegovu transferu u PSG.

Neymar je prošle sezone produljio ugovor do 2025. godine, ali je njegova (pre)visoka cijena održavanja i slabi učinak na terenu natjerala vlasnika Nassera Al-Khelaifija da Brazilcu poruči da pronađe novi klub.

Da su francuski mediji na dobrom tragu pokazuje objava Thiaga Silve, koji je Neymaru u utorak poručio da dođe u Chelesa i dokaže koliko vrijedi.

Neymar godišnje stoji oko 90 mi. eura, do sada su samo Cristiano Ronaldo i Leo Messi bili skuplji za održavanje, a sada će to postati i Kylian Mbappe.

Upravo je Mbbapeov ostanak bio okidač, Al-Khelaifi je prije nekoliko dana javno poručio da je vrijeme rasipništva u PSG-u prošlost!

Francuski izvori navode da su se klupski direktori sastali s Neymarovim ocem i zajamčili isplatu svega što PSG duguje prema ugovoru, spominje se iznos od oko 200 mil. eura.

Što se tiče prodaje, PSG je spreman Neymara prodati za znatno manji iznos od onoga koji je klasičnom malverzacijom platio Barceloni.

Naime, Neymar je sam platio odštetu nakon što je s katarskom turističkom zajednicom potpisao ugovor o promoviranju SP-a 2022, time je PSG izbjegnuo kršenje financijskog fair playa.

Naravno, takvu je uslugu naplatio samo 222 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.