PSG dobiva novog trenera, ni Kylian Mbappe više neće biti važniji od momčadi

Utorak, 04. srpnja 2023. 13:12 Napisao/la  SC
Luis Enrique
Luis Enrique

PSG bi već ovog tjedna mogao službeno predstaviti novog trenera, prema većini francuskih medija poput L'Equipea, Luis Enrique uskoro postaje novi trener pariškog kluba.

Čini se da su završili dugotrajni pregovori između sportskog direktora Luisa Camposa i Luisa Enriquea, razgovori su počeli praktično nakon zadnjega kola prošle sezone, kada je Christophe Galtier postao bivši.

Francuski mediji ističu da se najmanje razgovaralo o plaći, Luis Enrique brzo je dogovorio osobne uvjete, španjolskom stručnjaku puno je bilo važnije da se detaljno dogovore uvjeti pod kojima će surađivati s novim poslodavcem.

Poznato je da Enrique ne podnosi autoritete, želi apsolutnu autonomiju u odlukama oko rostera, Enrique je poznat po tome da je vrlo principijelan kada uspostavlja odnose u momčadi.

Drugim riječima, francuski mediji naglašavaju da ni jedan igrač PSG-a više neće biti važniji od momčadi, pa makar se igrač zvao Kylian Mbappe.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.