Niko Kovač: Možemo se boriti s igračima PSG-a, oni su ipak ljudska bića

Subota, 21. studenog 2020. 10:39 Napisao/la  SC

Hvala na komplimentu, ali nisam mlad, imam 49 godina, ha, ha... Ne želim se uzbuđivati ​​nakon ove pobjede, prokomentirao je Kovač jednu od najvećih pobjeda u trenerskoj karijeri

Niko Kovač
Niko Kovač

Monaco je pobijedio PSG preokretom u nastavku utakmice, kada je momčad Nike Kovača preokrenula zaostatak 0:2 u pobjedu (3:2).

- Sjajan rezultat, ali nema potrebe previše se uzbuđivati. Sjajno je pobijediti u utakmici koju gubiš 0:2 na poluvremenu i kad to učiniš protiv finalista Lige prvaka, to je sigurno sjajan posao. Sretan sam s reakcijom u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu smo bili prestrašeni, što nije potrebno. Ako igramo brzo, ako igramo jednim dodirom, možemo vjerovati da ćemo pobijediti PSG, oni su ipak ljudska bića. Promjene na poluvremenu bile su značajne, Caio i Fabregas donijeli su nam puno. Moji igrači su bili jako dobri u drugom dijelu, možeš pobijediti PSG jedino kao momčad. PSG ima igrače svjetske klase, možemo se boriti s njima jedino ako igramo kao ekipa. Posao nije gotov. Sezona je i dalje jako duga, kazao je Niko Kovač.

Kovač je na poluvremenu igračima rekao sljedeće:

- Rekao sam svojim igračima da nismo igrali dobro, da smo igrali unatrag i da to nije Monaco koji sam želio vidjeti. Rekao sam da želim vidjeti pravo lice ove momčadi, ono koje sam vidio protiv Bordeauxa i Nice u derbijima. A onda sam im rekao da je sve moguće, da su zaostala samo dva gola i da je sve moguće. Čestitam mojim igračima na ovoj pobjedi.

Hrvatski stručnjak otvario je najznačajniju pobjedu na klupi Monaca:

- Nismo pobijedili zbog mene. To je pobjeda momčadi. Cijeli tim je nagrađen. Mi smo kolektiv i svi zajedno pobjeđujemo.

Je li ovo najveća pobjeda u karijeri mladoga trenera?

- Hvala na komplimentu, ali nisam mlad, imam 49 godina, ha, ha... Ne želim se uzbuđivati ​​nakon ove pobjede, iako je ovo vrlo lijep rezultat.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.