Niko Kovač: Nikada nisam spominjao titulu prvaka, znam tko je počeo tučnjavu

Ponedjeljak, 03. svibnja 2021. 16:22 Napisao/la  SC
Niko Kovač
Niko Kovač

Monaco je doživio domaći poraz (2:3) od Lyona i praktično ispao iz utrke za titulu prvaka, susret je završen ružnim scenama, neposredno nakon utakmice igrači su se fizički sukobili.

Nakon tučnjave sudac je podijelio četiri crvena kartona, ukupno pet na utakmici.

Zbog tučnjave crveni kartoni su pokazani Geubbelsu i Pellegriju iz Monaca, De Scigliju i Marcelu iz Lyona što znači da je krivica podjednaka:

- Nisam vidio sve to što se dogodilo. Znam da su moji igrači okružili jednog Lyonovog i da je počela rasprava, ali ne bih rekao da smo mi započeli tu gužvu. Znam tko je počeo, ali neću reći. Dobili smo po dva crvena kartona, no Lyonovi su igrači sve inicirali, rekao je Niko Kovač nakon utakmice i naglasio sljedeće:

- Nisam o titulu prvaka nikad govorio. Nama je cilj bio treće mjesto i Liga prvaka, a to želimo ostvariti. Lille i PSG se bore za naslov, kaže Kovač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.