Počeo rat živaca i novaca, Neymar aktivirao klauzulu i produljio ugovor

Subota, 02. srpnja 2022. 13:22 Napisao/la  SC

Ispada da je Neymar postao preskup za održavanje s obzirom na ono što pruža na terenu iako je izvjesno da odluku nije donio Al-Khelaifi

Počeo rat živaca i novaca, Neymar aktivirao klauzulu i produljio ugovor

 

Neymar i PSG započeli su rat živaca i novaca!

Nakon što je Brazilcu rečeno da ovog ljeta pronađe novi klub, Neymar je 1. srpnja iskoristio kaluzulu u ugovoru i automatski produljio ugovor za godinu dana, sada je vezan za PSG do 2027. godine.

Iako je nedavno produljio ugovor do 2026. godine, vlasnik Nasser Al-Khelaifi objasnio je njegovom ocu da brazilski reprezentativac više nije u klupskim planovima.

Ispada da je postao preskup za održavanje s obzirom na ono što pruža na terenu iako je izvjesno da odluku nije donio Al-Khelaifi nego novi trener Christophe Galtier, koji bi idućih dana trebao potpisati ugovor.

Aktiviranjem klauzule Neymar je dao do znanja da nema namjeru otići podvita repa, Brazilac očito želi dobro naplatiti povrijeđenu sujetu.

Još uvijek najskuplji igrač svih vremena (222 mil. eura) godišnje zarađuje 33 mil. eura, puno manje od Kyliana Mbapea (60) i Lea Messija (58), što znači da PSG-u novac nije problem, kao što javnosti pokušava nametnuti Al-Khelaifi.

Galtier je očito procijenio da takvu koncentracija sujeta na jednom mjestu nije dobra za atmosferu u momčadi!

Tablice omogućuje Sofascore