Mauro Icardi završio suradnju s PSG-om prije završetka sezone

Petak, 03. travnja 2020. 16:30 Napisao/la  SC
Mauro Icardi
Mauro Icardi

Mauro Icardi završio je suradnju s PSG-om.

Argentinski napadač stigao je u Pariz na posudbu iz Intera, gdje je postao persona non grata nakon što je kao kapetan momčadi odbio igrati zbog sukoba s čelnicima kluba.

Njegova supruga i zastupnica Wanda Nara obavijestila je čelnike PSG-a da Icardi iduće sezone neće igrati za pariški klub i da se žele vratiti u Italiju.

U konkurenciji najboljih svjetskih napadača (Neymar, Mbappe, Cavani), Icardi je igrao vrlo dobro, zabio je 17 golova u 26 nastupa do prekida sezone.

Direktor PSG-a Leonardo već je donio odluku da Icardija oslobodi obaveza  prije završetka sezone, njegova posudba bit će prekinuta ranije od planiranog.

Icardi sigurno neće igrati za Inter, gdje su mu vrata zatvorili navijači, najveći interes od talijanskih klubova pokazuje Juventus.

Za Inter je postigao 124 gola u 219 utakmica.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.