Lionel Messi donio odluku o nastavku karijere, PSG praktično završio sezonu

Utorak, 26. travnja 2022. 13:24 Napisao/la  SC
Lionel Messi donio odluku o nastavku karijere, PSG praktično završio sezonu

Lionel Messi odlazi na ljeto iz PSG-a!

Medijska spekulacija dolazi iz Argentine, prema istom izvoru 34-godišnji Messi namjerava prekinuti mučenje u Parizu koje je jako naštetilo njegovoj karijeri.

Messi u dresu PSG-a igra najslabiji nogomet u životu, što su jedva dočekali stručnjaci koje predvodi Sir Alex Ferguson, nekadašnji menadžer Manchester Uniteda davno je rekao da Messi ne može biti najbolji igrač na svijetu budući da je  klupski igrač.

U dresu PSG-a odigrao je 30 utakmica i postigao 9 golova, od toga samo 4 u prvenstvu!

PSG navodno nema ništa protiv njegova odlaska budući da se ionako priprema temeljita čistka u svlačionici, Kylian Mbappe odlazi, Neymara navijači tjeraju iz kluba...

Prema istom izvoru, Messi bi se najradije vratio u Barcelonu, ali je predsjednik Joan Laporta prije nekoliko tjedana izjavio da ne razmišlja o njegovu povratku.

Inače, za PSG sezona je završila u zadnjem kolu, kada je matematički osigurao naslov prvaka koji se nije proslavio u idiličnoj atmosferi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.