Leonardo priznao da ni PSG ne može kupiti Lea Messija

Ponedjeljak, 07. rujna 2020. 12:28 Napisao/la  SC
Leonardo
Leonardo

Paris Saint-Germain je jedan od najbogatijih klubova na svijetu.

Dovoljno je podsjetiti da za parišku momčad igraju dvojica najskupljih igrača svih vremena (Neymar, Mbappe) za koje je PSG ukupno morao izdvojiti blizu milijardu eura u bruto iznosu.

Čak ni PSG ne može kupiti Lea Messija bez suglasnosti Barcelona, najbolji igrač na svijetu ima klauzulu o fiksnoj odšteti od 700 mil. eura:

- Svakako smo razmišljali o tome. Komplicirana je situacija s Financial Fair Playom, ali kad smo čuli da bi Messi mogao biti na tržištu ... to nas je zainteresiralo. Pitali smo se je li to zaista moguće?! Postoje neki igrači koji su potpuno drugačiji!. Problem je sada što svi klubovi moraju prodati prije nego što kupe, a PSG nije iznimka. Teško je, jer nitko ne kupuje, kaže Leonardo, sportski direktor PSG-a.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.