IZ PARIZA S LJUBAVLJU Leo Messi u subotu igra zadnju utakmicu za PSG, već početkom idućega tjedna namjerava objaviti ime novog kluba

Subota, 03. lipnja 2023. 13:13 Napisao/la  SC

S obzirom na odnose s navijačima PSG-a, francuski mediji nisu baš sigurno da će Messi iz Pariza nakon zadnje utakmice otići s ljubavlju

Leo Messi u subotu igra zadnju utakmicu za PSG, već početkom idućega tjedna namjerava objaviti ime novog kluba

Leo Messi u subotu igra zadnju utakmicu za PSG, a već u ponedjeljak bi trebao obznaniti ime novog kluba iako slobodan igra postaje tek 30. lipnja.

Takvu informaciju prenose španjolski mediji, koji se pozivaju na saudijske izvore.

Prema istim izvorima, Al Hilal je najavio da će Messija službeno predstaviti kao novog igrača idući utorak.

U Barceloni se još uvijek nadaju da se Messi vratiti na Camp Nou za manju plaću nego u PSG-u, poznato je da Barcelona ima velikih problema s financijskim fair playom koji nameće LaLiga.

Budući da Al Hilal nudi Messiju nevjerojatnih 1,2 milijarde eura za dvije sezone, isto je tako nevjerojatno da bi igrač u 35. godini moga odbiti ponudu i postati najbolje plaćeni nogometaš u povijesti.

Kao što je poznato, mediji su objavili da je Messijev otac prihvatio ponudu Al Hilala, a Messi je nedavno s obitelji boravio u Saudijskoj Arabiji bez dozvole PSG-a zbog čega je kratko bio suspendiran.

S obzirom na odnose s navijačima PSG-a, francuski mediji nisu baš sigurno da će Messi iz Pariza nakon zadnje utakmice otići s ljubavlju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.