Kylian Mbappe može postati najbolje plaćeni nogometaš u povijesti

Četvrtak, 17. veljače 2022. 15:32 Napisao/la  SC

Mladi Francuz neodoljivo podsjeća na Brazilca Ronalda, prema općem sudu najbolji klasični napadač svih vremena bio je idealna kombinacija Lea Messija i Cristiana Ronalda

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe odlučio je pobjednika prve utakmice osmine finala između PSG-a i Real Madrida, u zadnjim trenucima utakmice prošao je pokraj dvojice igrača Real Madrida kao da su čunjevi za treninge i postigao jedini pogodak.

Mbappe je okruženju ponajboljih igrača na svijetu pokazao zašto ga stručnjaci smatraju najboljim napadačem na svijetu, tijekom cijele utakmice igrao je na barem jednoj razini više od ostalih.

Mladi Francuz neodoljivo podsjeća na Brazilca Ronalda, prema općem sudu najbolji klasični napadač svih vremena bio je idealna kombinacija Lea Messija i Cristiana Ronalda.

Tako danas na terenu otprilike izgleda Mbappe.

Budući da Mbappeu na ljeto ističe ugovor, više od godinu dana mediji spekuliraju da će iduće sezone igrati za Real Madrid.

Međutim, PSG još uvijek nije odustao.

Prema neslužbenim informacijama, PSG je nakon utakmice protiv Real Madrida ponudio Mbappeu nestvarnu plaću!

Ako potpiše novi ugovor s PSG-om, Mbappe će tjedno zarađivati milijun eura neto!

S godišnjom plaćom od 48 mil. eura postao bi daleko najbolje plaćeni nogometaš na svijetu!

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.