Igor Tudor: Mogu samo reći da su navijači uvijek u pravu!

Ponedjeljak, 08. kolovoza 2022. 11:05 Napisao/la  SC

Ako Tudor ima problema u svlačionici, u utakmici protiv Stade Reimsa na terenu nije imao nikakvih problema

Igor Tudor
Igor Tudor

Igora Tudora uoči prve utakmice Marseillea dočekali su zvižduci na stadionu Velodromu, što je posljedica medijske kampanje protiv hrvatskog trenera.

Tudor je odmah po dolasku ušao u konflikt s nekoliko igrača, koji nisu bili zadovoljni načinom komunikacije s novim trenerom, kapetan Dimitri Payet zbog toga je nazvao predsjednika...

Ako Tudor ima problema u svlačionici, u utakmici protiv Stade Reimsa na terenu nije imao nikakvih problema, Marseille je ostvario uvjerljivu pobjedu (4:1), momčad je odigrala jako dobru utakmicu:

- Što se tiče zvižduka, budući da sam bio u svlačionici, nisam ih čuo. Mogu samo reći da su navijači uvijek u pravu. Igramo za njih, bez njih nema nogometa. Oni su temelj uspjeha i čestitam im na atmosferi koju su stvorili tijekom utakmice. Svaki dan radim za dobrobit momčadi i navijača, kazao je Tudor nakon utakmice:

- Sretan sam zbog zaslužene pobjede. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu, s pravim pritiskom i intenzitetom. Drugo poluvrijeme je bilo malo slabije, ali svejedno je to bila sigurna pobjeda i moram pohvaliti svoje igrače, dodao je Tudor.

Marseille je francuski doprvak, trener Jorge Sampaoli iznenada je otišao u srpnju nakon što mu čelnici nisu doveli igrače koje je htio, naslijedio ga je Tudor.

Sezona najvećih izazova u trenerskoj karijeri Tudor je počeo pobjedom koja će sigurno smanjiti tenzije na tribinama.

Tablice omogućuje Sofascore