DVADESETO KOLO ENGLESKE PREMIERLIGE

Frank Lampard spasio Villasa-Boasa od nove blamaže

Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 17:58 Napisao  Marko Babić

Frank Lampard pobjednički pogodak postigao je u 89. minuti donijevši Chelseaju pobjedu nakon dva gostujuća remija

Nogometaši Chelseaja došli su do važne pobjede na gostovanju kod Wolverhamptona pogotkom Franka Lamparda u 89. minuti koji je tako spasio trenera Andrea Villasa-Boasa od nove blamaže. Bila je to osma utakmica zaredom u kojoj Wolverhampton nije uspio sačuvati mrežu na domaćem terenu, dok je Chelsea slavio nakon dva remija u gostima.

Iako su na Staru godinu bili zaslužni za najveća iznenađenja pobjedama na gostovanju kod Manchester Uniteda i Chelseaja, Blackburn i Aston Villa vrlo brzo su na domaćem travnjaku pokazali da to ipak nije bio početak dužeg niza. Momačad iz Birminghama izgubila je od Swansea koji je do utorka bila jedina momčad ove sezone bez pobjede u gostima. S druge strane ovo je bio četvrti uzastopan poraz Ville na domaćem travnjaku, te peti poraz od Swansea u 19. međusobonom ogledu. Blackburnu je pak dvama pogocima presudio Peter Crouch.

Odlično popodne gostujućih ekipa zaključio je Norwich slavljem kod QPR-a.

Rezultati 20. kola: Aston Villa - Swansea 0:2 (Dyer 5', Routledge 47'), Blackburn - Stoke C. 1:2 (Goodwillie 70'/ Crouch 17', 45'), QPR - Norwich 1:2 (Barton 11'/ Pilkington 42', Morison 83'), Wolverhampton - Chelsea 1:2 (Ward 84'/ Ramires 54', Lampard 89').

Poredak: Manchester City 45, Manchester United 45, Tottenham 39, Chelsea 37, Arsenal 36...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.