Španjolski mediji: Kraljevima injekcija samopouzdanja, Barcelonina čarolija pomalo kopni!

Srijeda, 27. veljače 2013. 12:08 Napisao/la  SC

- Rezultat je realan. Odigrali smo sjajnu utakmicu i nismo dozvolili Barceloni da razvije svoju prepoznatljivu igru, objašnjava stoper Reala Sergio Ramos koji je posebno pohvalio junaka dvoboja Cristiana Ronalda

Španjolski mediji su nakon Realovog demoliranja Barcelone u Kupu Kralja jednoglasni: čarolija Barcelone pomalo kopni. Zajednička je ocjena kako će Katalonci bez većih problema obraniti prednost u prvenstvu, ali se svi slažu kako je kriza Barcelone sve očitija.

Iako ih već 2. ožujka očekuje novi El Clasico u svlačionici kraljeva trenutačno više razmišljaju o uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu. Injekcija samopouzdanja iz katalonske prijestolnice puno će značiti uoči važnog dvoboja u Manchesteru.

- Rezultat je realan. Odigrali smo sjajnu utakmicu i nismo dozvolili Barceloni da razvije svoju prepoznatljivu igru, objašnjava stoper Reala Sergio Ramos koji je posebno pohvalio junaka dvoboja Cristiana Ronalda.

- Za mene je Cristiano najbolji igrač svijeta, koji se uvijek ukaže u ovako velikim i značajnim utakmicama.

Privremeni trener Barcelone, Jordi Roura, bio je razumljivo razočaran ispadanjem svoje momčadi, nakon što je na Nou Camp donijela obečavajućih 1:1 iz Madrida.

- Nismo ovo očekivali. Čestitamo Realu na ulasku u finale. Sada se moramo podići i pripremiti za preostale utakmice u sezoni , kratak je bio Roura nakon utakmice.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.