Zinedine Zidane: Vratio sam se kada me je predsjednik nazvao, nisam ga mogao odbiti

Ponedjeljak, 11. ožujka 2019. 23:09 Napisao/la  SC

Ovo je novi projekt, počinje uzbudljiva nova era s jednim od najvećih lidera, Zinedineom Zidaneom. Pred vama je najbolji trener na svijetu, hvala ti Zizou na tvojoj lojalnosti, kazao je predsjednik Florentino Perez

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

 

Zinedine Zidane predstavljen je na Santiago Bernabeu kao treći trener Real Madrida ove sezone.

- Ovo je novi projekt, počinje uzbudljiva nova era s jednim od najvećih lidera, Zinedineom Zidaneom. Pred vama je najbolji trener na svijetu, hvala ti Zizou na tvojoj lojalnosti i na tome što dio ovog legendardnog kluba, kazao je na predstavljanju predsjednik Florentino Perez.

Zidane se vratio na klupu Real Madrida nakon 284 dana:

- Veoma sam sretan što sam se vratio, što je najvažnije, vjerujem da je ovo poseban dan za sve. Nema se tu što govoriti, sutra počinjem raditi da bih ostvario svoj cilj, a to je da klub vratim tamo gdje mu je mjesto. Zaista je sjajan osjećaj vratiti se na klupu Reala. Moram reći da je odgovornost zaista velika. Ja sam samo jedan od članova ovog kluba. Volim nogomet i nisam zaboravio šta smo sve uspjeli osvojiti, ali isto tako nisam zaboravio ni što smo radili pogrešno. Jako dobro znam gdje sam došao i uradit ću sve da ovaj tim učinim boljim. Otišao sam jer sam trebao otići, vratio sam se kada me je predsjednik nazvao, nisam ga mogao odbiti, jer volim predsjednika i ovaj klub, kazao je između ostalog Zinedine Zidane.

- Imao sam drugih ponuda, ali nigdje nisam htio otići. Sada sam spreman za nove izazove s klubom koji volim. Ne moram vraćati nikakve dugove, jer klubu ne dugujem ništa. Tu sam jer želim da budem. Sada jedino razmišljam o 11 utakmica koje moramo odigrati do kraja, dodao je Zidane koji će debitirati protiv Celte Vigo u subotu.

 

Tablice omogućuje Sofascore