Zinedine Zidane postao pomoćnik Carlu Ancelottiju prije službenog predstavljanja trenera

Četvrtak, 13. lipnja 2013. 12:47 Napisao/la  SC

Zidane je bio predvodnik Galacticosa, generacije igrača Real Madrida iz razdoblja prvog predsjedničkog mandata  Florentina Pereza

Carlo Ancelotti još uvijek nije službeno postao trener Real Madrida, a predsjednik Florentino Perez već mu je pronašao asistenta. Zinedine Zidane, jedan od najboljih igrača svih vremena, razgovarao je s predsjednikom Real Madrida o mogućnosti da postane pomoćnik trenera Carla Ancelottija. Prvi su puta surađivali kada je Ancelotti bio trener, a Zidane glavni igrač Juventusa.

Zidane je bio predvodnik Galacticosa, generacije igrača Real Madrida iz razdoblja prvog predsjedničkog mandata  Florentina Pereza. Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham i društvo pokorili su europski nogomet početkom ovog stoljeća.

Zidane ne krije trenerske ambicije, kaže da se radu s igračima veseli. Što se tiče Ancelottija, njegov dolazak priprema kao da dolazi kralj. Ne zovu Real Madrid bez razloga kraljevskim klubom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.