Zinedine Zidane: Kovačić pruža odlične utakmice kada god ga trebamo!

Petak, 25. studenog 2016. 17:41 Napisao/la  SC

Kovačić je sam najzaslužniji za rast u zadnje vrijeme jer puno radi, kaže Zidane

Zinedine Zidane pred utakmicu protiv Sportinga Gijon prokomentirao je stanje u momčadi. Jedno je  sigurno, Gareth Bale zbog kirurškog zahvata dugo će izbivati s terena:

- Bale će dulje vrijeme izbivati s terena, ali mi moramo nastaviti našim putevima. Ozljede ne možemo kontrolirati. Jesu li se ozljedom Balea otvorila vrata Jamesu? Vrata su otvorena svim igračima pa tako i Jamesu. Ramos će igrati. Ne razmišljam o mogućem žutom kartonu. Pred nama je važna utakmica tako da još ne razmišljam o Barceloni. Coentrao dugo igrao i normalno je da se greške događaju, moj je posao da ga podignem na još višu razinu, rekao je Zidane i  posebno izdvojio Kovačića:

- On je sam najzaslužniji za rast u zadnje vrijeme jer puno radi. Uvijek je puno radio. Pruža odlične utakmice kada god ga trebamo, rekao je Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.