Zinedine Zidane ne zna hoće li ostati trener Real Madrida, Juventus odmah reagirao

Subota, 18. srpnja 2020. 16:01 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane ne zna hoće li ostati trener Real Madrida, Juventus odmah reagirao

Zinedine Zidane nije izravno odgovorio na pitanje ostaje li na klupi Real Madrida iduće sezone, što je bio znak za aktivizaciju alternativnih kanala komunikacije između Juventusa i trenera novog španjolskog prvaka.

- Imam ugovor, volim biti ovdje, ali nikad ne znate što će se dogoditi u nogometu, kazao je Zidane nakon što je osvojio titulu prvaka.

Zidane je bivši igrač Juventusa, u dresu talijanskog velikana stekao je status ponaboljega igrača na svijetu prije nego što je otišao u Real Madrid.

Juventus ne taji da bi rado doveo Zidanea, što nema veze sa Mauriziom Sarrijem kojega na klupi vjerojatno neće održati ni Scudetto.

Intezivno je Juventus pregovarao sa Zidaneom nakon što je bilo izvjesno da odlazi Max Allegri, ali je francuski stručnjak tada odlučio odmoriti se nakon što je triput uzastopno osvojio Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.