Zidane ne želi Balea, ali on ima još dvije godine ugovora i ne ide nikamo!

Utorak, 21. srpnja 2020. 14:24 Napisao/la  SC
Zidane i Bale
Zidane i Bale

Jonathan Barnett progovorio je o statusu Garetha Balea u Real Madridu, menadžer velškog reprezentativca bio je vrlo direktan u razgovoru za engleske medije:

- Zidane ne želi Balea, ali on ima još dvije godine ugovora, vrlo je sretan životom u Madridu i ne ide nikamo. Bale je dobar igrač isto kao i njegovi suigrači, ovo je odluka koju je donio Zidane. Nema mržnje, Bale ne pokušava preživjeti Zidanea, svakodnevno dobro trenira, ali ga Zidane ne želi koristiti. Zidane je nezahvalan, Bale je veliki gubitak za momčad, kaže Barnett.

Bale u Madridu godišnje zarađuje 17 mil. eura, što je najveća prepreka u razgovorima s eventualnim kupcima:

- Trenutna situacija na tržištu je takva da će Bale vrlo teško otići. Naravno, zanimanja ima, Bale je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali najbolji igrači na svijetu ne odlaze na posudbe. Nema mnogo klubova koji si mogu priuštiti Balea, smatra Barnett.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.