NOVI VRATAR DEPORTIVA Stipe Pletikosa: Izuzetno sam motiviran, borit ću se za jedinicu!

Ponedjeljak, 28. prosinca 2015. 15:59 Napisao/la  SC

 Treba mi malo vremena, ali obzirom na moje iskustvo trebat će mi desetak dana da se u potpunosti vratim, rekao je 38-godišnji Pletikosa


Stipe Pletikosa službeno je postao vratar Deportiva La Corune. U ponedjeljak je iskusni vratar obavio liječnike preglede i potpisao ugovor do kraja ove sezone s mogućnošću produljenja istoga:

- Ovo je veliki klub, zadovoljan sam što sam ovdje. Zahvalan sam što su mi ponudili ugovor. Nisam ni malo dvojio jer je riječ o velikom klubu bogate povijesti. Izuzetno sam motiviran, borit ću se za jedinicu. Pun sam samopouzdanja. Za mene je svaki trening izazov, svaka utakmica i nadam se da ću svojim predstavama izboriti kod uprave da aktiviramo opciju produljenja koju imam u ugovoru. Nikad nisam bio od mirovine, želio sam igrati u top ligama. U karijeri sam branio u Ukrajini i Rusiji, ali to nije na ovoj razini, nije kao u Španjolskoj. Ovo sam oduvijek sanjao, rekao je Pletikosa koji je branio za Hajduk, Šahtar, Tottenham, Spartak i Rostov.

Nakon što mu je ljetos istekao ugovor s Rostovom, činilo se da će Pletikosa u 38. godini u mirovinu.

- Trenirao sam u prosincu s privatnim trenerom. Naravno, treba mi malo vremena, ali obzirom na moje iskustvo trebat će mi desetak dana da se u potpunosti vratim, rekao je Pletikosa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.