Villarreal mijenja uspješnog trenera, Unai Emery potpisao predugovor još u ožujku

Ponedjeljak, 20. srpnja 2020. 16:12 Napisao/la  SC
Unai Emery na Kantridi
Unai Emery na Kantridi

Unai Emery vraća se u španjolski nogomet.

Španjolski mediji javljaju da je Emery još u ožujku potpisao predugovor s Villarrealom, kada je klub bio osmi.

Villarreal je nakon toga ostvario sedam pobjeda u 11 kola pod vodstvom Javija Calleje, na kraju je završio na visokom petom mjestu koje vodi u Europsku ligu.

- Prvo bi klub trebao razgovarati sa mnom, imam ugovor i klupski čelnici trebali bi potvrditi ili demantirati ove navode, rekao je Calleja nakon pobjede (4:0) protiv Eibara u posljednjem kolu u nedjelju navečer.

Emery se specijalizirao baš za Europsku ligu, triput zaredom na klupi Seville osvojio je Europsku ligu, jednom je gostovao na Kantridi kada je Sevilla igrala u skupini s Rijekom.

Nakon uspjeha u Sevilli, Emery je dobio unosnu ponudu iz PSG-a, gdje se nije najbolje snašao iako je postao francuski prvak.

Iz Pariza je preselio u London, ni na klupi Arsenala nije ispunio očekivanja, dobio je otkaz nakon sedam utakmica bez pobjede.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.