ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Real Madrid izgubio nakon četiri mjeseca

Nedjelja, 04. siječnja 2015. 18:46 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Valencia - Real Madrid 2:1 

Nogometaši Real Madrida nisu uspjeli nastaviti utrku za svjetskim rekordom po broju uzastopnih pobjeda u službenim utakmicama! Kraljevski klub zaustavljen je na Mestalli, Valencia je slavila 2:1. Real je tako ostao na 22 uzastopne pobjede  s kojima je dostigao španjolski rekord, dok je nedostižan ostao onaj brazilske Coritibe koja je od 3. veljače do 5. svibnja slavila u 24 službene utakmice zaredom.

Real je dobro krenuo u utakmicu, Ronaldo je realizirao penal u 14. minuti za 0:1. Domaćin se vratio golom Barragana u 52. minuti, a pobjedu je donio Otamendi u 65. minuti. Real je posljednji poraz u prvenstvu upisao 13. rujna od Atletico Madrida (1:2).

Valencia je pak nastavila odličnu formu na domaćem terenu upisavši sedmu pobjedu u devet domaćih prvenstvenih utakmica.

VALENCIA: Alves,  Barragán (od 73' Feghouli), Otamendi, Orbán, Mustafi, Pérez, Parejo, Gomes, Negredo (od 80' Rodrigo), Piatti (od 23' Gaya), Alcácer.

REAL MADRID:  Casillas, Ramos, Pepe, Marcelo, Carvajal, Bale (od 71' Jese), Kroos, Rodríguez (od 71' Khedira), Isco, Ronaldo, Benzema (od 80' Hernandez).

Utakmica 17. kola: Valencia - Real Madrid 2:1 (Barragán 52', Otamendi 65'/Ronaldo 14'-11m).  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.