Unai Emery: Kylian Mbappe bi zatvorenih očiju otišao u Real Madrid!

Utorak, 21. svibnja 2019. 12:37 Napisao/la  SC
Unai Emery vodio Sevillu na Kantridi
Unai Emery vodio Sevillu na Kantridi Foto: Sandro Donda

 

Unai Emery na kraju prve sezone u Arsenalu igra četvrti put u finalu Europske lige.

Emery je triput osvojio Europsku ligu na klupi Seville nakon čega je preuzeo momčad PSG-a, jednog od najbogatijih klubova na svijetu za koji igraju dvojica najskupljih igrača na svijetu (Neymar, Mbappe).

Zanimljivo je Emery prokomentirao zadnju izjavu mladog Mbappea, koji je ponovo iskazao nezadovoljstvo u Parizu čime je izazvao medijsku poplavu spekulacija da odlazi u Real Madrid.

- Ulagali smo velika napore da ostane. Razgovarao sam s njim, s njegovim ocem da ostane u PSG-u. Želio je otići u Real Madrid iako je imao mogućnost otići u Barcelonu. U Real Madrid bi otišao zatvorenih očiju. Uvjerili smo ga da je PSG francuski projekt, pritiskali smo ga da ostane. Također je razgovarao o dodatnom novcu, što je PSG učinio, govorio je Emery o izgledima PSG-a da zadrži Mbappea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.