BARCELONA BEZ TRENERA

Tito Vilanova podnio ostavku zbog bolesti

Petak, 19. srpnja 2013. 21:41 Napisao/la  SC

V. d. trenera postaje 43-godišnji Joan Francesco Ferrera

 

 

Trener peterostrukog europskog prvaka Barcelone, Tito Vilanova, odlučio je odstupiti s mjesta šefa struke u katalonskom klubu. Odluku je priopćio na izvanrednoj press-konferenciji na Camp Nou.

 

Vilanova nije bio u mogućnosti voditi momčad niti veći dio protekle sezone, a problemi su nastali kada su posljednji nalazi potvrdili da je situacija s njegovim karcinomom grla još uvijek ozbiljna. Vilanova se na klupu vratio tek pri kraju sezone, a u prvoj godini trenerskog posla već je osvojio Primeru s najvećom bodovnom prednosti u povijesti kluba.

 

Španjolski sportski dnevnik Mundo Deportivo javlja kako će v. d. trenera biti 43-godišnji Joan Francesco Ferrera, izvjesni „treći čovjek“ u kadrovskoj križaljci iza Vilanove i pomoćnika Roure.

 

Ferrera je lani vodio drugoligaša Gironu s kojom je dogurao do kvalifikacija za ulazak u Primeru, pa javnost nagađa kako je upravo on sljedeće veliko ime na trenerskoj sceni.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.