Sukob Viniciusa Juniora i predsjednika LaLige nakon rasističkih uvreda na Mestalli

Ponedjeljak, 22. svibnja 2023. 11:48 Napisao/la  SC
Vinicius Junior stalno izaziva sukobe
Vinicius Junior stalno izaziva sukobe

U kaosu nakon utakmice Valencije i Real Madrida crveni karton dobio je Vinicius Junior zbog šamaranja protivnika.

Mladi Brazilac zbog svoga ponašanja postao je omražen na svim stadionima u LaLigi što ne može biti opravdanje za sramotne rasističke uvrede na Mestalli.

Nakon što je Vinicius zatražio od LaLige zaštitu, predsjednik udruženja Javier Tebas nije baš srdačno reagirao, kada se direktno na društvenim mrežama obratio Viniciusu:

- S obzirom da se javljaju oni koji ne bi trebali objašnjavati što bi LaLiga trebala uraditi oko rasizma, moram se oglasiti. Pokušali smo ti objasniti, ali se nisi htio pojaviti ni na jednom od dogovorenih sastanaka u terminima koje si ti birao. Prije nego što kritiziraš i vrijeđaš LaLigu potrebno je da se informiraš, Viniciuse. Ne dopusti sebi da manipuliraju tobom, potrudi se da razumiješ ono u što se upuštaš, poručio je Tebas.

Mladi Brazilac brzo je reagirao na društvenim mrežama:

- Umjesto da kritizira rasizam, predsjednik La Lige ponovo me napada na društvenim mrežama. Nisam tvoj prijatelj da pričamo o rasizmu. Želim reakciju i kazne. Hashtagovi mi ništa ne znače, napisao je Vinicius.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.