Sportski direktor Barcelone nehotice otkrio novog trenera

Ponedjeljak, 05. veljače 2024. 15:18 Napisao/la  SC
 Rafa Marquez
Rafa Marquez

Iako Barcelona negira da je počela ozbiljno razmišljati o novom treneru nakon što je Xavi najavio odlazak na kraju sezone, sportski direktor Deco nehotice je otkrio favorita:

Thiago Mota u španjolskim medijima spominjao se kao jedan od kandidata, nekadašnji igrač Barcelone radi sjajni posao na klupi Bologne momčad koje je preuzeo od pokojnog Siniše Mihajlovića:

- Ne pratim puno Mottin rad, jer on nije trener talijanskih momčadi koje obično gledam. Pratimo Marqueza jer je ovdje. On je mlad trener koji raste unatoč poteškoćama, kazao je Deco, sportski direktor Barcelone.

Time je Deco neizravno potvrdio da je predsjednik Joan Laporta već odabrao novog trenera, Rafael Marquez također je bivši igrač Barcelone koji uspješno vodi drugu momčad Barcelone.

Na isti način Laporta je u prvom mandatu odabrao Pepa Guardiolu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.