Spektakl u Madridu: Gareth Bale službeno predstavljen navijačima Real Madrida

Ponedjeljak, 02. rujna 2013. 15:06 Napisao/la  SC

Time je konačno završena medijska sapunica oko transfera vrijednog nevjerojatnih 100 mil. eura

Gareth Bale predstavljen je u ponedjeljak na Santiagu Bernabeu, službenom predstavljanju najskupljeg igrača svih vremena svjedočilo oko 20.000 navijača.

Time je konačno završena medijska sapunica oko transfera vrijednog nevjerojatnih 100 mil. eura. Uskoro će Bale u društvu Ronalda, Modrića i ostalih zvijezda pokazati zašto vrijedi toliko novaca...

 

- Bilo mi je lijepo u Tottenhamu, tamo sam proveo lijepe trenutke, ali bilo je vrijeme za rastanak. Igranje u Realu za mene je san, rekao je Bale.

 

- Doveli smo fantastičnog nogometaša. Prošle sezone izabrali su ga za najboljeg igrača Premiershipa. Još je mlad, ali ima sjajne kvalitete. Sad je ostvario svoj san i postao je igrač Reala. Pregovori su bili naporni i komplicirani. Ali uspjeli smo. Bale je kao dječak nosio majicu Reala, a sad je stigao u naš klub, rekao je predsjednik Reala Florentino Perez.

 

Jasno, javnost najviše zanima kako će se Bale snaći u Ronaldovu društvu.

 

- Ronaldo je ovdje gazda i došao sam učiti od njega. Gdje ću igrati? Ne znam, igrat ću gdje mi god trener kaže. Želim osvojiti 10. europski naslov s Realom, rekao je Bale.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.