ŠPANJOLSKI KUP

Barcelona u polufinalu protiv Reala

Četvrtak, 24. siječnja 2013. 23:55 Napisao/la  SC

Četvrtfinale: Malaga - Barcelona 2:4, Betis - Atletico 1:1. Polufinale: Barcelona - Real i Atletico (M) - Sevilla

Španjolski kup

MALAGA - BARCELONA 2:4

Uzvratni kup četvrtfinala: Malaga - Barcelona 2:4 (1:1). Stadion La Rosaleda. Sudac: Antonio Mateu. Strijelci: 0:1 Pedro (8'), 1:1 Joaquín (12'), 1:2 Pique (49'), 2:2 Santa Cruz (68'), 2:3 Iniesta (76'), 2:4 Messi  (80').

MALAGA: Kameni, Demichelis, Weligton, Jesús Gámez, Joaquín (od 83' Piazon), Duda (od 63' Portillo),  M. Iturra, Camacho, Eliseu, Santa Cruz, Fernández (od 83' Saviola).

BARCELONA: Pinto, Alves, Pique, Alba (od 90' Correia), Mascherano, Fabregas, Iniesta, Xavi, Busquets, Messi (od 82' Alcântara), Pedro (od 87' Sanchez).

Nogometaši Barcelone pobijedili su Malagu na gostovanju 4:2 i izborili polufinale Kupa Španjolske u kojem će odmjeriti snage s Real Madridom. Katalonci su se teško pomučili da izbore polufinale. Nakon što je prva utakmica na Camp Nou završila 2:2, u uzvratnoj utakmici na semaforu je do 76. minute svijetlilo 2:2. Naime, Santa Cruz je u 68. minuti zabio za 2:2 i činilo se da bi utakmica mogla ići u produžetke.

Ali, Iniesta i Messi u četiri minute potrudili su se da ne bude iznenađenja. Fabregas je u 76. minuti odlično okrenuo braniča i proigrao Iniestu, dok je Messi glavom matirao vratara Malage.

U drugom četvrtfinalu Betis i Atletico odigrali su 1:1, dalje je prošla ekipa iz Madrida koja je u prvoj utakmici slavila 2:0. Goste je u vodstvo doveo Diego Costa u 45. minuti, izjednačio je Jorge Molina u 90.

Prve utakmice na rasporedu su 30. siječnja, a uzvrati 27. veljače

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.