Sevilla pobjedom protiv Mallorce, trećom u nizu, najavila borbu za Europu

Utorak, 03. travnja 2012. 07:58 Napisao/la  SC

Sevilla je u posljednjem susretu 31. kola Primere svladala Mallorcu sa 3:1

Komplicira se situacija u španjolskoj Primeri, barem kada je u pitanju borba za mjesta koja španjolskim predstavnicima osiguravaju igranje u europskim natjecanjima iduće sezone. Sevilla je, naime, u susretu 31. kola svladala Mallorcu sa 3:1 i "parkirala" se na osmu poziciju, s realnim šansama da se probije u Europu.

Prvi dio donio je relativno mirnu utakmicu, koja se prelomila u drugom poluvremenu. Za samo 17 minuta, u rasponu od 51. do 68. domaćini su pogocima Negreda, Manua i Jesusa Navasa otišli na sigurnih 3:0. Hemed je za goste samo uspio ublažiti poraz. Sevilla je prvi puta ove sezone uspjela uhvatiti tri pobjede za redom. Ivan Rakitić je za domaćina odigrao posljednjih 17 minuta utakmice.

Rezultat posljednje utakmice 31. kola Primere: Sevilla - Mallorca 3:1 (Negredo 51, Manu 62, Jesus Navas 68 / Hemed 74)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.