RONALDO O MOURINHU

Ne želim spominjati ime te osobe, jer to nije vrijedno!

Četvrtak, 15. kolovoza 2013. 19:22 Napisao/la  SC

 

  Novinari su inzistirali,  a  Ronaldo razljućeno ponovio: Ne želim govoriti o toj osobi!

Cristiano Ronaldo ovako je razgovorao s novinarima:

 

- Ne želim spominjati ime te osobe jer mislim da to nije vrijedno, rekao Ronaldo.

Novinari su inzistirali,  a  Ronaldo razljućeno ponovio:

- Ne želim govoriti o toj osobi!

 

A osoba kojoj Ronaldo nije htio spomenuti ime je Jose Mourinho, donedavno trener Real Madrida. Dvojica Portugalaca koje zastupa isti agent, odavno više nisu u dobrim odnosima.

 

Ronaldo je Mourinhu trebao govoriti nakon utakmice između Portugala i Nizozemske (1:1) u kojoj je pogotkom u 87. minuti spasio svoju momčad poraza.

 

Novinari nisu tako lako odustali, uslijedilo je pitanje koliko je uživao u dvama golovima koje je zabio u pobjedi nad Chelseajem 3:1 u finalu Champions Cupa, nedavnog pripremnog turnira u SAD-u…

- Zadovoljstvo mi je zabiti gol protiv bilo koje momčadi, rekao je Ronaldo.

O Carlu Ancelottiju, sadašnjem treneru Real Madrida, Ronaldo je rado govorio:


- Sviđa mi se njegov način rada. On je odličan čovjek i veliki trener!

Mourinho i Ronaldo nisu u dobrim odnosima od zadnjih razmirica u svlačionici Real Madrda u kojima je Ronaldo stao na stranu nekih suigrača. Nakon što je otišao iz Madrida, Moruinho se prvi oglasio provokacijom. Na upit što misli o Ronaldu, Mourihno je ogovorio da postoji samo jedan pravi Ronaldo kojega je trenirao dok je bio pomoćni trener u Barceloni. Jasno, onaj brazilski…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.