Ronald Koeman: Dobar dan, moji prijatelji iz medija! Da, još uvijek sam tu!

Petak, 01. listopada 2021. 14:20 Napisao/la  SC
Ronald Koeman
Ronald Koeman

Ronald Koeman davno bi postao bivši trener Barcelone da se pita većinu španjolskih medija, Nizozemac zadnjih tjedana podnosi snažni medijski pritisak:

Nakon poraza (0:3) od Benfice Koemanova situacija još je teža, a u subotu igra protiv Atletica u Madridu.

Uoči utakmice protiv aktualnog prvaka, Koeman se pred novinarima pojavio dobro raspoložen:

- Citirat ću frazu Louisa van Gaala: Dobar vam dan, moji prijatelji iz medija! Počnimo! Da, još uvijek sam tu! Ostajem tu, ha, ha, najavio je Koeman druženje s novinarima sa smiješkom.

- Znam da sve ovisi o rezultatima kada ste trener. Ja namjeravam pratiti svoj plan rada, nitko iz kluba mi nije ništa rekao. Čujem da je predsjednik bio tu jutros, ali ja ga nisam sreo. Ovdje sam iz ljubavi prema klubu. Prihvatio sam ovaj posao iako sam znao da je situacija teška. Međutim, ona je sada teža nego kada sam došao. Neću vam odgovoriti na pitanje je li se moj odnos s Joanom Laportom pogoršao u posljednja dva dana. Naporno mi je više braniti se od svih. Uradio sam veliki posao dok je klub prošao kroz značajne promjene. Volio bih jednog dana otvoreno progovoriti o svemu. Ne znam bi li drugi trener radio bolje od mene s obzirom da je ekipa takva kakva jeste. Stalno se priča o formaciji i sistemu igre, a trebali biste znati da je to uvjetovano igračima koje imate na raspolaganju. Ako nemate krila, onda morate koristiti bekove. Da smo imali novca, Leo Messi bi mi još bio u timu, rekao je Koeman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.