Romana Abramoviča ne brine kriza, Chelsea dovodi najboljega vratara na svijetu

Ponedjeljak, 20. srpnja 2020. 16:31 Napisao/la  SC
Jan Oblak
Jan Oblak

Roman Abramovič nema problema s financijskom krizom zbog koronavirusom.

Chelsea se plasirao u finale FA Kupa, iduće sezone izvjesno će igrati Ligu prvaka, menadžer Franck Lampard dovodi pojačanja koja bi momčad trebala približiti Liverpoolu i Manchester Cityju, Abramovič mu je već doveo napadača RB Leipziga Tima Wernera i napadača Ajaxa Hakima Ziyecha.

Čini se da je sljedeći na redu najbolji vratar na svijetu!

Chelsea je spreman platiti čak 120 mil. eura da bi doveo Jana Oblaka iz Atletica, slovenski vratar ima klauzulu o fiksnoj odšteti.

Nije još jasno želi li Oblak otići iz Madrida, trener Diego Simeone svakako će učiniti sve da ga zadrži, treba znati da Chelsea i Atletico njeguju prisne poslovne odnose što se vidjelo na transferima Diega Coste, Alvara Morate i Thibauta Courtoisa.

Lampard bi svakako želio dovesti boljega vratara od Kepe Arrizabalage kojega želi Valencia.

Kepu  svakako treba prodati prije kupovine Oblaka da se usklade poslovne knjige,  Abramovič je pod strogim nadzorom UEFA-e zbog sumnji u kršenje financijskog fair playa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.