Real Madrid remizirao s Valencijom, Barcelona na samo četiri boda zaostatka

Nedjelja, 08. travnja 2012. 23:29 Napisao/la  SC

Mala je utjeha Joseu Mourinhu što je ovo bila 16 utakmica zaredom u prvenstvu u kojoj Real nije izgubio, više će otkriti podatak da je Kraljevski klub u posljednjih pet utakmica Primere remizirao u tri navrata

Nogometaši Real Madrida napravili su novi krivi korak na putu prema naslovu prvaka. Kraljevski klub u nedjelju navečer prosuo je dva boda na domaćem terenu protiv Valencije odigravši 0:0 što znači da Barcelona nakon pobjede nad Zaragozom (4:1) u subotu zaostaje samo četiri boda,

Velike zasluge za ovaj rezultat idu odličnom vrataru Valencije Vicenteu Guaiti, koji je u završnici sjajno obranio pokušaje Karima Benzeme. Real nije imao ni sreće, u ranoj fazi utakmice pokušaj Cristiana Ronalda zaustavila je greda.

- Bilo je nekoliko spornih trenutaka u utakmici. Reicmo sudac nije dosudio penal nakon prekršaja na Cristianu Ronaldu. Sudac nije bio u najboljoj formi  i zato je publika bila ljuta na njega, rekao je Raul Albiol nakon utakmice.

Mala je utjeha Joseu Mourinhu što je ovo bila 16 utakmica zaredom u prvenstvu u kojoj Real nije izgubio, više će otkriti podatak da je Kraljevski klub u posljednjih pet utakmica Primere remizirao u tri navrata. Sve je rezultiralo time da je Barcelona uhvatila priključak, a Real 22. travnja mora još  na užareni Camp Nou.      

Athletic Bilbao svladao je Sevillu 1:0 pogotkom Llorenta u 47. minuti, a Ivan Rakitić je u dresu Seville igrao do 74. minute kada ga je zamijenio Guarente.

Rezultati nedjeljnih utakmica 32. kola: Real (M) - Valencia 0:0, Levante - Atletico (M) 2:0 (Valdo 1', Kone 10'), Mallorca - Granada 0:0, Athletic Bilbao - Sevilla 1:0 (Llorente 47').

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.