Real Madrid stimulira igrače Granade da pobjede Barcelonu, Joan Gaspart napao Madriđane

Četvrtak, 12. svibnja 2016. 17:15 Napisao/la  SC

Stimuliranje momčadi da pobjede u španjolskom nogometu nije zabranjeno iako je moralno dvojbeno


Dižu se tenzije uoči zadnjeg kola Primere. Bivši predsjednik Barcelone Joan Gaspart tvrdi da je Real Madrid šteti nogometu, madridski klub navodno je stimulirao igrače Getafea koji u zadnjem kolu igraju protiv Barcelone:

- Da sam igrač Granade, bio bih uvrijeđen jer to insinuira da mogu biti kupljen. Vjerujem u nogomet i u poštenje. Ako se takve stvari otkriju, onda uvučeni klubovi moraju biti kažnjeni, kaže Gaspart.

Inače, stimuliranje momčadi da pobjede u španjolskom nogometu nije zabranjeno iako je moralno dvojbeno. I Barcelona je devedesetih bila medijski prozvana zbog toga što je Tenerifima platila sedam milijuna eura nakon što su u posljednjem kolu porazili Real Madrid i njima donijeli novi naslov prvaka.

- Tko god je to rekao laže. Barcelona je jedino pozvala Tenerife na turnir u predsezoni, nije im platila niti jedan euro, tvrdi Gaspart.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.