Real Madrid: Isco postaje glavni kreator, Mourniho tvrdi da za Ozila nema ni loše zamjene

Četvrtak, 05. rujna 2013. 14:09 Napisao/la  SC

Ozila svi vole, jer u njegovoj igri vide nešto od Figa i Zidanea, rekao je Jose Mourinho.

Isco preuzima upražnjeno mjesto glavnog kreatora napada Real Madrida. Mladi španjolski reprezentativac prema najavama struke trebao bi preuzeti ulogu Mesuta Ozila, koji je ua 50 mil. eura prodan Arsenalu. Na opće iznenađenje najvećih svjetski stručnjaka:

- Ozil je jedinstven, nema zamjene za njega. Čak ni loše zamjene! Ozil je najbolji broj 10 na svijetu. Zahvaljujući viziji u igri, meni i suigračima mnogo toga je olakšao. Ozila svi vole, jer u njegovoj igri vide nešto od Figa i Zidanea, rekao je Jose Mourinho.

- Ozil je osjetljiv igrač, potrebna mu je pažnja i potpuna podrška trenera. Onoliko koliko ja znam, u Madridu više nije imao potrebnu podršku. Otišao je tamo gdje mu vjeruju, rekao je njemački izbornik Joachim Low uz dodatak kako ne može vjerovati da je Real Madrid uopće prodao Ozila.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.