Real Madrid iduće sezone domaćin na stadionu Atletica

Srijeda, 09. lipnja 2021. 13:48 Napisao/la  SC
Real Madrid iduće sezone domaćin na stadionu Atletica

Real Madrid iduće sezone domaće utakmice mogao bi igrati na stadionu Atletica!

Čelnici Real Madrida privode kraju kalkulacije vezane za eventualne nastupe na stadionu Wanda Metropolitano pod uvjetom da će se gledatelji vratiti na tribine.

Traju radovi na novom stadionu Santiago Bernabeo, Real Madrid je zadnju utakmicu na svom stadionu odigrao u ožujku 2020. godine.

Prošle sezone igrao je na pričuvom stadionu Alfredo di Stefano, što nije bio financijski problem zbog toga jer se igralo bez gledatelja.

Već početkom iduće sezone na stadionu Wanda Metropolitano utakmice bi trebalo gledati između 20 i 30.000 gledatelja, ograničena posjeta jamči zaradu koja je Real Madridu nužna u financijskoj krizi.

Atletico nema ništa protiv toga da gradskom rivalu iznajmi stadion uz uvjet da LaLiga prilagodi raspored madridskiim klubovima.

Inače, novi Santiago Bernabeo stoji oko 550 mil. eura, Real Madrid bi s kamatama i ostalim davanjim ukupno trebao potrošiti oko 800.000 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.