KRALJEVSKA POSLA

Real Madrid gradi raskošni resort u UAE-e

Četvrtak, 22. ožujka 2012. 17:50 Napisao/la  SC

Na predstavljanju su bili nazočni Perez, Mourinho, Ramos, Benzema, Zidane...

U moru briga oko očuvanja prvog mjesta na ljestvici, čelnici Real Madrida ne gube poslovnu nit. Predsjednik Florentino Perez predstavio je novu klupsku investiciju vrijednu oko milijardu dolara, riječ je o izgradnji sportsko-turističkog centra nazvanim Real Madrid Island Resort. Uz marine, različite sportske objekte, zabavni park, luksuzne vile i hotele,  u centru će biti izgrađen stadion za 10.000 gledatelja.

Naravno da se takva investicija trenutačno isplati jedino na Bliskom istoku, točnije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i da iza projekta pretežito stoji arapski investitor.

Posebno je zanimljivo da su uz predsjednika Pereza predstavljanju bili nazočni Jose Mourinho i Sergio Ramos, dvojica pocrvenjelih u utakmici protiv Villarreala. Uz njih prezentaciji su nazočili Karim Benzema, Zinedine Zidane, Emilio Butragueno...

 predstava real madrid

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.