Primera: Real Madrid doživio domaći poraz, počelo mahanje bijelim maramicama

Nedjelja, 06. siječnja 2019. 18:36 Napisao/la  SC

Real Madrid prije svega ima velikih problema s realizacijom otkada je otišao Cristiano Ronaldo, Sevilla i Atletico odigrali  neodlučeno derbi kola, Barcelona povećala prednost

Dvojbena odluka, dvoboj Juniora Viniciusa i  vratara Rullija
Dvojbena odluka, dvoboj Juniora Viniciusa i vratara Rullija

 Barcelona je iskoristila remi Seville i Atletica i poraz Real Madrida, pobjedom protiv Getafea lider je povećao prednost na ljestvici.

Ivan Rakitić igrao je cijelu utakmicu koju su odlučila dvojica najboljih igrača Barcelone.

Real Madrid doživio je težak poraz na Santiago Bernabeu!

Nije poraz (0:2) od Real Sociedada rezultatski tako težak, ali način na koji je madridska momčad izgubila bodove na svom terenu svakako će imati posljedice.

Posebice na status trenera Santiaga Solarija, na tribinama se počelo mahati bijelim maramicama što je tradicionalna najava smjene trenera.

Real Madrid prije svega ima velikih problema s realizacijom otkada je otišao Cristiano Ronaldo.

Stvorili su domaći igrači nekoliko velikih prilika, Benzema najbolju nije iskoristio na početku utakmice kada je Real Madrid u ranoj fazi mogao izjednačiti.

Nedostatak rasnog strijelca, nekoliko sjajnih Rullijevoh obrana i nekoliko dvojbenih sudačkih udluka uvjetovali su poraz, koji je pstao izvjestan nakon što je Lucas u 61. minuti dobio drugi žuti karton.

Desetorica igrača Real Madrida na trenutke su djelovali da mogu postići pogodak, ali su na kraju gosti drugim pogotkom utakmicu rutinski priveli kraju.

Treba naglasiti da je Real Sociedad u zadnjih šet gostujućih utakmica ostvario pet pobjeda, momčad je očito profilirana za brze transformacije.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu.

Pokušao je povezati u igri što se dalo povezati, ali daleko je momčad Real Madrida od tečne igre u završnici.

Sevilla i Atletico odigrali su neodlučeno derbi 18. kola, što bi najviše trebalo odgovarati Barceloni koja igra kasnije.

Atletico je ostao neporažen iako je Sevilla ostavila bolji dojam i stvorila više šansi.

Utakmice 18. kola:   Getafe - Barcelona 1:2 (Mata 43/Messi 20, L. Suarez 39),   Real Madrid - Real Sociedad 0:2 (Willian Jose 3-11m, Pardo 83), Sevilla - Atletico 1:1 (Ben Yedder 37/Griezmann 45), Eibar - Villarreal 0:0

Poredak: Barcelona 40, Atletico 35, Sevilla 33, Alaves 31 (17), Real Madrid 30...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.